Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

カレー

枻出版社, 2016. -- (Food dictionary). <BB20027171>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 7493166 596||Ka65 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 7493166
Call No 596||Ka65
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area カレー
カレー
publication,distribution,etc.,area 東京 : 枻出版社 , 2016.12
physical description area 190p ; 22cm
Volume Information
international standard book number 9784777943715
parent bibliography link Food dictionary <BB20016091>//a
variant titles 標題紙タイトル:The basic of curry
Abstract 様々な個性をもつスパイスが幾重にも重なり、複雑な味わいを生 み出すカレー。王道のインドカレーからスリランカカレーまで、スパイスの知識とともに、本当に美味しい作り方を指南する。プロ直伝のレシピ&テクニックが満載。
NCID BB23078096
text language code Japanese
classification Food. Cookery NDC8:596
classification Food. Cookery NDC9:596
subject headings カレー||カレー