To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
江戸料理大全 : 将軍も愛した当代一の老舗料亭300年受け継がれる八百善の献立、調理技術から歴史まで
栗山善四郎著. -- 誠文堂新光社, 2017. <BB20022252>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
江戸料理大全 : 将軍も愛した当代一の老舗料亭300年受け継がれる八百善の献立、調理技術から歴史まで
栗山善四郎著. -- 誠文堂新光社, 2017. <BB20022252>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F一般第二
1022085
596.21||Ku69
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F一般第二
Material ID
1022085
Call No
596.21||Ku69
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
江戸料理大全 : 将軍も愛した当代一の老舗料亭300年受け継がれる八百善の献立、調理技術から歴史まで / 栗山善四郎著
エド リョウリ タイゼン : ショウグン モ アイシタ トウダイイチ ノ シニセ リョウテイ 300ネン ウケツガレル ヤオゼン ノ コンダテ チョウリ ギジュツ カラ レキシ マデ
publication,distribution,etc.,area
東京 : 誠文堂新光社 , 2017.1
physical description area
223p : 挿図, 地図, 肖像 ; 26cm
Volume Information
international standard book number
9784416616727
variant titles
異なりアクセスタイトル:江戸料理大全 : 将軍も愛した当代一の老舗料亭300年受け継がれる八百善の献立調理技術から歴史まで
エド リョウリ タイゼン : ショウグン モ アイシタ トウダイイチ ノ シニセ リョウテイ 300ネン ウケツガレル ヤオゼン ノ コンダテ チョウリ ギジュツ カラ レキシ マデ
Abstract
江戸随一の料理屋とうたわれた「 八百善」。貴重な江戸の残り香を今も伝える「八百善」の当主が、口伝されてきた伝統的な作り方を下敷きにした「八百善」らしい献立と技を、くわしい手順とともに 解説する。
note
参考文献: p10
NCID
BB22958287
text language code
Japanese
author link
栗山, 善四郎(1951-)||クリヤマ, ゼンシロウ <AU00033257>
classification
Food. Cookery NDC10:596.21
subject headings
日本料理 -- 歴史||ニホンリョウリ -- レキシ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
author
栗山, 善四郎(1951-)
classification
Food. Cookery NDC10:596.21
subject
日本料理 -- 歴史
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code