Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

自炊。何にしようか

高山なおみ著. -- 朝日新聞出版, 2020. <BB20147475>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 1101563 596||Ta56 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 1101563
Call No 596||Ta56
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 自炊。何にしようか / 高山なおみ著
ジスイ ナニ ニ シヨウカ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 朝日新聞出版 , 2020.10
physical description area 375p ; 22cm
Volume Information
international standard book number 9784023333468
variant titles 異なりアクセスタイトル:自炊何にしようか
ジスイ ナニ ニ シヨウカ
Abstract ひとりで暮らしはじめたら、料理をもっと単純に考えるようになった-。ゆで大豆のトマト煮、黄身の醬油漬け、ピーマンのワタ入りきんぴら…。台所から生まれた、高山なおみ のレシピ集。ひとり分のごはんの自炊アイデアも満載。
NCID BC03143738
text language code Japanese
author link 高山, なおみ(1958-)||タカヤマ, ナオミ <AU10046183>
classification Food. Cookery NDC8:596
classification Food. Cookery NDC9:596
classification Food. Cookery NDC10:596
classification Social affairs. Labor NDLC:EF27
subject headings 料理||リョウリ
subject headings 料理||リョウリ