Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

食を料理する : 哲学的考察

松永澄夫著. -- 増補版. -- 東信堂, 2020. <BB20066966>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 1089422 596||Ma83 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 1089422
Call No 596||Ma83
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食を料理する : 哲学的考察 / 松永澄夫著
ショク オ リョウリ スル : テツガクテキ コウサツ
edition area 増補版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 東信堂 , 2020.6
physical description area xi, 320p : 挿図 ; 20cm
Volume Information
international standard book number 9784798916330
variant titles 標題紙タイトル:Qu'est-ce que le manger? : essai philosophique
Abstract 「食」とは、こんなにもバラエティに富んだ、チャーミングな思考に人を誘うものだったのか…。日々の生活の基本をなす「食」を、その実に多面的な有りよう全幅にわたって 哲学的に考察。人間の生の複雑で豊かな構造を解明する。
NCID BB31507110
text language code Japanese
author link 松永, 澄夫(1947-)||マツナガ, スミオ <AU10025522>
classification Food. Cookery NDC8:596
classification Food. Cookery NDC9:596
classification Food. Cookery NDC10:596
subject headings 食生活||ショクセイカツ