Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

食品の変敗微生物 : その原因菌と制御

内藤茂三著. -- 改訂増補. -- 幸書房, 2017. <BB20032999>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 2F一般 1040510 498.54||N29 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 2F一般
Material ID 1040510
Call No 498.54||N29
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食品の変敗微生物 : その原因菌と制御 / 内藤茂三著
ショクヒン ノ ヘンパイ ビセイブツ : ソノ ゲンインキン ト セイギョ
edition area 改訂増補
publication,distribution,etc.,area 東京 : 幸書房 , 2017.12
physical description area xvi, 341p, 図版13p ; 23cm
Volume Information
international standard book number 9784782104231
variant titles 標題紙タイトル:Food deterioration microorganismus : causative microorganism and management
Abstract 食品変敗の防止には、変敗微生物を共存する他の微生物や環 境条件をマネジメントしてうまく利用することが大切。乳酸菌、酵母、カビなどの種類や特徴、食品変敗現象と制御について解説する。耐性菌とヒトへの有害性にも言 及。
note 文献: 各章末
note 索引あり
NCID BB25474924
text language code Japanese
author link 内藤, 茂三||ナイトウ, シゲゾウ <AU10053851>
classification Science and technology NDLC:SC186
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.54
subject headings 食品衛生||ショクヒンエイセイ
subject headings 微生物||ビセイブツ
subject headings 食品保存||ショクヒンホゾン