Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

原色北海道の山菜 : 摘み方から料理法まで

山岸喬, 山岸敦子著. -- 北海タイムス社, 1978. <BB00023028>
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0001 Okhotsk 1F参考 0444820 657.8||Y23 禁帯出 整理済 0items
No. 0001
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Holdings Location 1F参考
Material ID 0444820
Call No 657.8||Y23
In-Lib Only 禁帯出
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Bibliography Details

title and statement of responsibility area 原色北海道の山菜 : 摘み方から料理法まで / 山岸喬, 山岸敦子著
ゲンショク ホッカイドウ ノ サンサイ : ツミカタ カラ リョウリホウ マデ
publication,distribution,etc.,area 札幌 : 北海タイムス社 , 1978.3
physical description area 270p ; 19cm
Volume Information
international standard book number 4886540015
NCID BN01661116
text language code Japanese
author link 山岸, 喬
ヤマギシ, タカシ <>
author link 山岸, 敦子
ヤマギシ, アツコ <>
classification Forest utilization NDC8:657.86
classification NDC6:657.8
classification Science and technology NDLC:RB424
classification Social affairs. Labor NDLC:EF27
subject headings 食用植物||ショクヨウショクブツ
subject headings 料理(蔬菜)||リョウリ(ソサイ)