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東京農業大学 生物産業学部図書館
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Mouthfeel : how texture makes taste
Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen. -- Columbia University Press, 2017. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB20037258>
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Mouthfeel : how texture makes taste
Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen. -- Columbia University Press, 2017. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB20037258>
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No.
巻冊次等
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
禁帯出区分
状態
返却期限日
予約件数
0001
生産図
集密一般洋書
1045179
498.55||Mo96
帯出可
整理済
0件
No.
0001
巻冊次等
所蔵館
生産図
配置場所
集密一般洋書
資料ID
1045179
請求記号
498.55||Mo96
禁帯出区分
帯出可
状態
整理済
返却期限日
予約件数
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書誌詳細
標題および責任表示
Mouthfeel : how texture makes taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen
出版・頒布事項
New York : Columbia University Press , c2017
形態事項
xiv, 353 p. : ill. (chiefly col.) ; 26 cm
巻号情報
国際標準図書番号
9780231180764
書誌構造リンク
Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB20000632>//a
注記
Includes bibliographical references and index
注記
"ISBN:9780231543248 (e-book)"--T.p. verso
学情ID
BB24008460
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Mouritsen, Ole G. <AU10046412>
著者標目リンク
Styrbæk, Klavs <>
著者標目リンク
Johansen, Mariela <>
分類標目
NDC7:498.55
分類標目
衛生学.公衆衛生.法医学 NDC8:498.51
分類標目
基礎医学 NDC8:491.377
分類標目
DC23:664/.072
件名標目等
Food texture
件名標目等
Taste
件名標目等
Food -- Sensory evaluation
件名標目等
Food preferences
件名標目等
Cooking
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