東京農業大学 生物産業学部図書館

Mouthfeel : how texture makes taste

Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen. -- Columbia University Press, 2017. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB20037258>
この書誌へのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 1045179 498.55||Mo96 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 1045179
請求記号 498.55||Mo96
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Mouthfeel : how texture makes taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; translated and adapted by Mariela Johansen
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2017
形態事項 xiv, 353 p. : ill. (chiefly col.) ; 26 cm
巻号情報
国際標準図書番号 9780231180764
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB20000632>//a
注記 Includes bibliographical references and index
注記 "ISBN:9780231543248 (e-book)"--T.p. verso
学情ID BB24008460
本文言語コード 英語
著者標目リンク Mouritsen, Ole G. <AU10046412>
著者標目リンク Styrbæk, Klavs <>
著者標目リンク Johansen, Mariela <>
分類標目 NDC7:498.55
分類標目 衛生学.公衆衛生.法医学 NDC8:498.51
分類標目 基礎医学 NDC8:491.377
分類標目 DC23:664/.072
件名標目等 Food texture
件名標目等 Taste
件名標目等 Food -- Sensory evaluation
件名標目等 Food preferences
件名標目等 Cooking