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東京農業大学 生物産業学部図書館
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The seafood industry : species, products, processing and safety
edited by Linda Ankenman Granata, George J. Flick, Jr., Roy E. Martin ; : hbk. -- 2nd ed. -- Wiley-Blackwell, 2012. <BB20033734>
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The seafood industry : species, products, processing and safety
edited by Linda Ankenman Granata, George J. Flick, Jr., Roy E. Martin ; : hbk. -- 2nd ed. -- Wiley-Blackwell, 2012. <BB20033734>
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No.
巻冊次等
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
禁帯出区分
状態
返却期限日
予約件数
0001
: hbk
生産図
集密一般洋書
1043951
667||G77
帯出可
整理済
0件
No.
0001
巻冊次等
: hbk
所蔵館
生産図
配置場所
集密一般洋書
資料ID
1043951
請求記号
667||G77
禁帯出区分
帯出可
状態
整理済
返却期限日
予約件数
0件
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書誌詳細
標題および責任表示
The seafood industry : species, products, processing and safety / edited by Linda Ankenman Granata, George J. Flick, Jr., Roy E. Martin
版事項
2nd ed
出版・頒布事項
Chichester : Wiley-Blackwell , 2012
形態事項
xiv, 468 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
巻次等
: hbk
国際標準図書番号
9780813802589
注記
"This edition first published 2012", "First edition c1990 by Van Nostrand Reinhold" -- T.p. verso
注記
Includes bibliographical references and index
学情ID
BB09075972
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Granata, Linda Ankenman <>
著者標目リンク
Flick, George J. <AU10054014>
著者標目リンク
Martin, Roy E. <AU10002790>
分類標目
LCC:HD9450.5
分類標目
DC23:338.3/727
件名標目等
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