東京農業大学 生物産業学部図書館

Dictionary of food science and technology

compiled and edited by the International Food Information Service ; : hbk.. -- 2nd ed. -- Wiley-Blackwell, 2009. <BB10075541>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 : hbk. 生産図 1F参考 0846489 498.5||I57 禁帯出 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等 : hbk.
所蔵館 生産図
配置場所 1F参考
資料ID 0846489
請求記号 498.5||I57
禁帯出区分 禁帯出
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Dictionary of food science and technology / compiled and edited by the International Food Information Service
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 Oxford : Wiley-Blackwell , c2009
形態事項 xii, 473 p. ; 26 cm
巻号情報
巻次等 : hbk.
国際標準図書番号 9781405187404
注記 Previous ed.: 2005
学情ID BB01806531
本文言語コード 英語
著者標目リンク International Food Information Service <AU10036817>
分類標目 DC22:664.003
件名標目等 Food industry and trade -- Dictionaries