東京農業大学 生物産業学部図書館

Handbook of postharvest technology : cereals, fruits, vegetables, tea, and spices

edited by Amalendu Chakraverty ... [et al.]. -- M. Dekker, 2003. -- (Books in soils, plants, and the environment). <BB10026656>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 1F参考 5148370 614.8||C31 禁帯出 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 1F参考
資料ID 5148370
請求記号 614.8||C31
禁帯出区分 禁帯出
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Handbook of postharvest technology : cereals, fruits, vegetables, tea, and spices / edited by Amalendu Chakraverty ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : M. Dekker , c2003
形態事項 xviii, 884 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0824705149
書誌構造リンク Books in soils, plants, and the environment <BB10026655>//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA61224570
本文言語コード 英語
著者標目リンク Chakraverty, A. <AU10016002>
分類標目 LCC:SB175
分類標目 DC21:631.5/6
件名標目等 Food crops -- Postharvest technology
件名標目等 Crops -- Postharvest technology