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Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

: pbk. -- World Health Organization, 1986, 1986. -- (Technical report series / World Health Organization ; 733). <BB10003847>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0173011 519.79||W88 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0173011
請求記号 519.79||W88
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization, 1986
形態事項 59 p. ; 20 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
国際標準図書番号 9241207337
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB10001504> 733//a
学情ID BA39557669
本文言語コード 英語
著者標目リンク Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00020552>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:RA1270.F6
分類標目 DC20:610 s
分類標目 DC20:615.9/54
件名標目等 Food additives -- Toxicity testing
件名標目等 Food contamination -- Health aspects