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東京農業大学 生物産業学部図書館
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Pasta and extrusion cooked foods : some technological and nutritional aspects : proceedings of an international symposium held in Milan, Italy, 25-26 March 1985
edited by Ch. Mercier and C. Cantarelli. -- Elsevier Applied Science Publishers, 1986. -- (Tecnoalimenti food technology and nutrition series ; no. 1). <BB10000431>
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Pasta and extrusion cooked foods : some technological and nutritional aspects : proceedings of an international symposium held in Milan, Italy, 25-26 March 1985
edited by Ch. Mercier and C. Cantarelli. -- Elsevier Applied Science Publishers, 1986. -- (Tecnoalimenti food technology and nutrition series ; no. 1). <BB10000431>
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No.
巻冊次等
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
禁帯出区分
状態
返却期限日
予約件数
0001
生産図
集密一般洋書
0155040
588.2||P26
帯出可
整理済
0件
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0001
巻冊次等
所蔵館
生産図
配置場所
集密一般洋書
資料ID
0155040
請求記号
588.2||P26
禁帯出区分
帯出可
状態
整理済
返却期限日
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書誌詳細
標題および責任表示
Pasta and extrusion cooked foods : some technological and nutritional aspects : proceedings of an international symposium held in Milan, Italy, 25-26 March 1985 / edited by Ch. Mercier and C. Cantarelli
出版・頒布事項
London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers , c1986
形態事項
x, 199 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
国際標準図書番号
0853344175
書誌構造リンク
Tecnoalimenti food technology and nutrition series <BB10000430> no. 1//a
注記
"Symposium organised by Tecnoalimenti, Institute of Pharmacology and Pharmacognosy (Postgraduate School of Toxicology), University of Milan, Institute of Food Technology, University of Milan."
注記
"1985 Milan International Symposium on Pasta and Extrusion Cooked Foods"--P. vi
注記
Includes bibliographies
学情ID
BA25279739
本文言語コード
[言語名不明]
著者標目リンク
Mercier, Ch <AU10000207>
著者標目リンク
Cantarelli, C. (Corrado) <AU10000208>
著者標目リンク
Milan International Symposium on Pasta and Extrusion Cooked Foods (1985) <AU10000209>
著者標目リンク
Tecnoalimenti <AU10000210>
著者標目リンク
Universitá di Milano. Istituto di farmacologia e farmacognosia <AU10000211>
分類標目
LCC:TP435.M3
分類標目
DC19:664/.755
件名標目等
Pasta products -- Congresses
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