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Analysis of foods and beverages : headspace techniques

edited by George Charalambous. -- Academic Press, 1978. <BB10002813>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0157902 498.51||A46 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0157902
請求記号 498.51||A46
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Analysis of foods and beverages : headspace techniques / edited by George Charalambous
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1978
形態事項 xiv, 394 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0121690504
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Headspace techniques
注記 Includes bibliographical references and index
注記 Proceedings of a symposium organized by the Flavor Subdivision of the Agricultural and Food Chemistry Division of American Chemical Society at the 174th national meeting, Chicago, Aug. 29-Sept. 2, 1977
学情ID BA24502095
本文言語コード 英語
著者標目リンク Charalambous, George, 1922- <AU10001994>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry. Flavor Subdivision <AU10002060>
分類標目 LCC:TX545
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Beverages -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Flavor -- Congresses
件名標目等 Gas chromatography -- Congresses