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書誌詳細
東京農業大学 生物産業学部図書館
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Food texture and viscosity : concept and measurement
by Malcolm C. Bourne. -- Academic Press, 1982. -- (Food science and technology : a series of monographs). <BB10002807>
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No.
巻冊次等
所蔵館
配置場所
資料ID
請求記号
禁帯出区分
状態
返却期限日
予約件数
0001
生産図
集密一般洋書
0160336
498.51||B67
帯出可
整理済
0件
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0001
巻冊次等
所蔵館
生産図
配置場所
集密一般洋書
資料ID
0160336
請求記号
498.51||B67
禁帯出区分
帯出可
状態
整理済
返却期限日
予約件数
0件
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書誌詳細
標題および責任表示
Food texture and viscosity : concept and measurement / by Malcolm C. Bourne
出版・頒布事項
San Diego : Academic Press , c1982
形態事項
xii, 325 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号
0121190609
書誌構造リンク
Food science and technology : a series of monographs <BB00003521>//a
注記
Includes bibliographical references (p. 303-319) and index
学情ID
BA23608589
本文言語コード
[言語名不明]
著者標目リンク
*Bourne, Malcolm C. <AU10002055>
分類標目
LCC:TX531
分類標目
DC19:664/.07
件名標目等
Food texture
件名標目等
Viscosity
件名標目等
Food -- Analysis
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