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Flavor chemistry of animal foods : a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 174th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., August 29, 1977

ed. by Roger W. Bullard. -- American Chemical Society, 1978. -- (ACS symposium series ; 67). <BB10000518>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0160603 643.4||F31 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0160603
請求記号 643.4||F31
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Flavor chemistry of animal foods : a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 174th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., August 29, 1977 / ed. by Roger W. Bullard
出版・頒布事項 Washington : American Chemical Society , 1978
形態事項 viii, 175 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0841204047
書誌構造リンク ACS symposium series <BB10000435> 67//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA18751448
本文言語コード 英語
著者標目リンク Bullard, Roger W., 1937- <>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00016869>
分類標目 LCC:SF97.7
分類標目 DC:664/.6
件名標目等 Feeds -- Flavor and odor -- Congresses
件名標目等 Animals -- Food -- Congresses
件名標目等 Repellents -- Congresses