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Food protein deterioration : mechanisms and functionality : based on a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 182nd Meeting of the American Chemical Society, New York, New York, August 23-28, 1981

John P. Cherry, editor. -- American Chemical Society, 1982. -- (ACS symposium series ; 206). <BB10002875>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0159282 498.55||F38 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0159282
請求記号 498.55||F38
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food protein deterioration : mechanisms and functionality : based on a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 182nd Meeting of the American Chemical Society, New York, New York, August 23-28, 1981 / John P. Cherry, editor
出版・頒布事項 Washington, D.C. : American Chemical Society , 1982
形態事項 x, 444 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0841207518
書誌構造リンク ACS symposium series <BB10000435> 206//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA17244342
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク Cherry, John P., 1941- <AU10002113>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00016869>
著者標目リンク American Chemical Society. Meeting <AU10001254> (182nd : 1981 : New YOrk, N.Y.)
分類標目 LCC:TP453.P7
分類標目 DC19:664
件名標目等 Proteins -- Deterioration -- Congresses