東京農業大学 生物産業学部図書館

Protein functionality in foods : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 179th meeting of the American Chemical Society, Houston, Texas, March 24-28, 1980

John P. Cherry, editor. -- American Chemical Society, 1981. -- (ACS symposium series ; 147). <BB10002926>
この書誌へのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0158795 498.55||P94 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0158795
請求記号 498.55||P94
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Protein functionality in foods : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 179th meeting of the American Chemical Society, Houston, Texas, March 24-28, 1980 / John P. Cherry, editor
出版・頒布事項 Washington, D.C. : American Chemical Society , 1981
形態事項 xi, 332 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0841206058
書誌構造リンク ACS symposium series <BB10000435> 147//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA17186530
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク Cherry, John P., 1941- <AU10002113>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00016869>
分類標目 LCC:TX553.P7
分類標目 DC19:641.1/2
件名標目等 Proteins in human nutrition -- Congresses
件名標目等 Proteins -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Food -- Sensory evaluation -- Congresses