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The Analysis and control of less-desirable flavors in foods and beverages

edited by George Charalambous. -- Academic Press, 1980. <BB10002811>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0158919 498.51||A46 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0158919
請求記号 498.51||A46
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The Analysis and control of less-desirable flavors in foods and beverages / edited by George Charalambous
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1980
形態事項 x, 358 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0121690652
注記 Proceedings of a symposium held at the Second Chemical Congress of the North American Continent in Las Vegas in Aug. 1980
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA11051834
本文言語コード 英語
著者標目リンク Charalambous, George, 1922- <AU10001994>
著者標目リンク Chemical Congress of the North American Continent, 2d, Las Vegas, 1980 <>
分類標目 LCC:TP372.5
分類標目 DC19:664/.07
件名標目等 Food -- Analysis -- Congresses
件名標目等 Flavor -- Congresses