東京農業大学 生物産業学部図書館

Prevention of post-harvest food losses: fruits, vegetables and root crops : a training manual

FAO, 1989. -- (FAO training series ; no. 17/2). <BB10014119>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 7048122 615.87||P91 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 7048122
請求記号 615.87||P91
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Prevention of post-harvest food losses: fruits, vegetables and root crops : a training manual
出版・頒布事項 Rome : FAO , 1989
形態事項 ix, 157 p. : ill. ; 21 cm
巻号情報
国際標準図書番号 9251027668
書誌構造リンク FAO training series <BB10001411> no. 17/2//a
注記 "Food and Agriculture Organization of the United Nations"
注記 Includes references
学情ID BA1082111X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Food and Agriculture Organization of the United Nations <AU00017899>
件名標目等 Crops -- Postharvest technology