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Meat and poultry inspection : the scientific basis of the nation's program

prepared by the Committee on the Scientific Basis of the Nation's Meat and Poultry Inspection Program, Food and Nutrition Board, Commission on Life Sciences, National Research Council ; pbk.. -- National Academy Press, 1985. <BB10000882>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 pbk. 生産図 集密一般洋書 0172266 648.2||Me11 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等 pbk.
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0172266
請求記号 648.2||Me11
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Meat and poultry inspection : the scientific basis of the nation's program / prepared by the Committee on the Scientific Basis of the Nation's Meat and Poultry Inspection Program, Food and Nutrition Board, Commission on Life Sciences, National Research Council
出版・頒布事項 Washington, D.C. : National Academy Press , 1985
形態事項 xii, 209 p. ; 28 cm
巻号情報
巻次等 pbk.
国際標準図書番号 0309035821
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA08003298
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク *National Research Council (U.S.). Committee on the Scientific Basis of the Nation's Meat and Poultry Inspection Program <AU10000508>
分類標目 LCC:TS1975
分類標目 DC19:363.1/9264/0973
件名標目等 Meat inspection -- United States
件名標目等 Poultry inspection -- United States