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Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names

compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton. -- 1st ed. -- Elsevier Scientific Pub. Co., 1977. <BB10002741>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0160541 498.5||Mo79 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0160541
請求記号 498.5||Mo79
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names / compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton
版事項 1st ed
出版・頒布事項 Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co.
出版・頒布事項 New York : distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland , 1977
形態事項 207 p. ; 22 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0444415599
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Dictionary of food science and technology
学情ID BA06936912
本文言語コード オランダ語 フランス語 ドイツ語 スペイン語 ラテン語
著者標目リンク *Morton, I. D. (Ian Douglas) <AU10002000>
著者標目リンク Morton, Chloe <AU10002001> joint author
分類標目 LCC:TX349
分類標目 DC:664/.003
件名標目等 Food -- Dictionaries -- Polyglot
件名標目等 Food industry and trade -- Dictionaries -- Polyglot
件名標目等 Dictionaries, Polyglot