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Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium

jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Biological Chemistry at the 180th meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, August 27-28, 1980 ; Robert E. Feeney, editor, John R. Whitaker, editor. -- The Society, 1982. -- (Advances in chemistry series ; 198). <BB10002887>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0159470 498.55||Mo13 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0159470
請求記号 498.55||Mo13
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium / jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Biological Chemistry at the 180th meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, August 27-28, 1980 ; Robert E. Feeney, editor, John R. Whitaker, editor
出版・頒布事項 Washington, D.C. : The Society , 1982
形態事項 x, 402 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0841206104
書誌構造リンク Advances in chemistry series <BB00003474> 198//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA06856358
本文言語コード 英語
著者標目リンク Feeney, Robert Earl <AU00005451>
著者標目リンク Whitaker, John R. <AU00008827>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00016869>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Biological Chemistry <AU10002123>
分類標目 LCC:QD1
分類標目 LCC:TP453.P7
分類標目 DC19:540 s
分類標目 DC19:641.1/2
件名標目等 Proteins -- Congresses