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Developments in food carbohydrate

v. 1, v 2. -- Applied Science Publishers, 1977. -- (Developments series). <BB10002870>
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所蔵一覧 1件~2件(全2件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 v. 1 生産図 集密一般洋書 0198558 464.3||D66||1 帯出可 整理済 0件
0002 v. 2 生産図 集密一般洋書 0201564 498.55||D66||2 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等 v. 1
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0198558
請求記号 464.3||D66||1
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件
No. 0002
巻冊次等 v. 2
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0201564
請求記号 498.55||D66||2
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Developments in food carbohydrate
出版・頒布事項 London : Applied Science Publishers , 1977-
形態事項 v. : ill. ; 23 cm
巻号情報
巻次等 v. 1
国際標準図書番号 0853347336
巻号情報
巻次等 v 2
国際標準図書番号 085334857X
書誌構造リンク Developments series <BB00003509>//a
注記 Most of the papers in v. 1, edited by G.G. Birch and R.S. Shallenberger, were presented at an American Chemical Society symposium organised by the Divisions of Carbohydrate Chemistry and Agricultural and Food Chemistry
注記 Includes bibliographical references and index
注記 v. 2 editor, C. K. Lee
学情ID BA06853972
本文言語コード 英語
著者標目リンク Birch, G. G. (Gordon Gerard) <AU00015784>
著者標目リンク Shallenberger, R. S. <AU10002110>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry <AU10000217>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00016869>
著者標目リンク Lee, C. K. <>
分類標目 LCC:TX553.C28
分類標目 DC19:641.1/3
件名標目等 Carbohydrates -- Addresses, essays, lectures