東京農業大学 生物産業学部図書館

Compendium of methods for the microbiological examination of foods

edited by Marvin L. Speck ; compiled by the APHA Technical Committee on Microbiological Examination of Foods. -- 2nd ed. -- American Public Health Association, 1984. <BB10002750>
この書誌へのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0160238 498.5||C85 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0160238
請求記号 498.5||C85
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Compendium of methods for the microbiological examination of foods / edited by Marvin L. Speck ; compiled by the APHA Technical Committee on Microbiological Examination of Foods
版事項 2nd ed
出版・頒布事項 Washington, D.C. : American Public Health Association , 1984
形態事項 p. cm
巻号情報
国際標準図書番号 0875531172
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA06844133
本文言語コード 英語
著者標目リンク Speck, Marvin L., 1913- <>
著者標目リンク APHA Technical Committee on Microbiological Examination of Foods <>
分類標目 LCC:QR115
分類標目 DC19:576/.163
件名標目等 Food -- Microbiology -- Methodology