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Handbook of the nutritional contents of foods

prepared by Bernice K. Watt and Annabel L. Merrill, with the assistance of Rebecca K. Pecot ... [et al.] for the United States Department of Agriculture. -- Dover Publications, 1975. -- (Agriculture handbook / United States Department of Agriculture ; no. 8). <BB10002823>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密大型洋書 0157410 498.51||W49 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密大型洋書
資料ID 0157410
請求記号 498.51||W49
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Handbook of the nutritional contents of foods / prepared by Bernice K. Watt and Annabel L. Merrill, with the assistance of Rebecca K. Pecot ... [et al.] for the United States Department of Agriculture
出版・頒布事項 New York : Dover Publications , 1975
形態事項 190 p. ; 31 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0486213420
書誌構造リンク Agriculture handbook / United States Department of Agriculture <BB10001597> no. 8//a
注記 Reprint of the 1964 ed. published by Consumer and Food Economics Research Division, Agricultural Research Service, U.S. Dept of Agriculture, Washington, which was issued as Agriculture handbook no. 8 under title: Composition of foods : raw, processed, prepared
注記 Chiefly tables
注記 Bibliography: p. 190
学情ID BA06834934
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク *Watt, Bernice K. (Bernice Kunerth), 1910- <AU10002071>
著者標目リンク Merrill, Annabel L. (Annabel Laura), 1905- <AU10002072> joint author
統一書名標目リンク Composition of foods <>
分類標目 LCC:TX551
分類標目 DC:641.1
件名標目等 Food -- Composition -- Tables