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Handbook of indigenous fermented foods

editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, associate editors, Roger E. Cullen, Carl S. Pederson, and Lois F. Nellis, assistant editor, Ben K. Gavitt. -- M. Dekker, 1983. -- (Microbiology series ; v. 9). <BB10011406>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 1F参考 0156155 588.1||H29 禁帯出 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 1F参考
資料ID 0156155
請求記号 588.1||H29
禁帯出区分 禁帯出
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Handbook of indigenous fermented foods / editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, associate editors, Roger E. Cullen, Carl S. Pederson, and Lois F. Nellis, assistant editor, Ben K. Gavitt
出版・頒布事項 New York : M. Dekker , c1983
形態事項 ix, 671 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0824718488
書誌構造リンク Microbiology series <BB10011405> v. 9//a
注記 Based upon papers submitted to the Symposium Workshop on Indigenous Fermented Foods, held in Bangkok, Thailand, Nov. 21-27, 1977
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA05061888
本文言語コード 英語
著者標目リンク Steinkraus, Keith H., 1918- <AU10009246>
著者標目リンク Symposium Workshop on Indigenous Fermented Foods <AU10009247> (1977 : Bangkok, Thailand)
分類標目 LCC:TP371.44
分類標目 DC19:664
件名標目等 Food, Fermented -- Handbooks, manuals, etc