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Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

World Health Organization, 1989. -- (Technical report series / World Health Organization ; 776). <BB10002789>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0219916 498.51||J66 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0219916
請求記号 498.51||J66
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization , 1989
形態事項 64 p. ; 21 cm
巻号情報
国際標準図書番号 9241207760
書誌構造リンク Technical report series / World Health Organization <BB10001504> 776//a
学情ID BA04018136
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク *Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives <AU00020552>
分類標目 LCC:RA8
分類標目 LCC:TP455
分類標目 DC19:610 s
分類標目 DC19:363.1/92
件名標目等 Food additives -- Congresses
件名標目等 Food contamination -- Congresses