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Methods for the determination of vitamins in food, recommended by COST 91

edited by G. Brubacher, W. Müller-Mulot and D.A.T. Southgate. -- Elsevier Applied Science Publishers, 1985. <BB10002895>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0160354 498.55||Me85 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0160354
請求記号 498.55||Me85
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Methods for the determination of vitamins in food, recommended by COST 91 / edited by G. Brubacher, W. Müller-Mulot and D.A.T. Southgate
出版・頒布事項 London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers , c1985
形態事項 x, 166 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
国際標準図書番号 085334339X
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA03252444
本文言語コード 英語
著者標目リンク Brubacher, G. B. (Georg Benedikt), 1923- <AU10002132>
著者標目リンク Müller-Mulot W. <AU10002133>
著者標目リンク Southgate, D. A. T. <AU10002134>
著者標目リンク European Cooperation in the Field of Scientific and Technical Research (Organization) <AU10002135>
分類標目 LCC:TX553.V5
件名標目等 Food -- Vitamin content
件名標目等 Food -- Analysis
件名標目等 Vitamins in human nutrition