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In vivo measurement of body composition in meat animals

edited by D. Lister. -- Elsevier Applied Science, 1984. <BB10000883>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0174019 648.2||I51 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0174019
請求記号 648.2||I51
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 In vivo measurement of body composition in meat animals / edited by D. Lister
出版・頒布事項 London : Elsevier Applied Science , c1984
形態事項 ix, 241 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0853343195
注記 "A workshop in the EEC Programme of Coordination of Research on Animal Production, held at the Agricultural and Food Research Council's Meat Research Institute, Langford, Bristol, UK, on 30 November and 1 December 1983." - half t.p. verso
注記 Includes bibliographies
学情ID BA01311495
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク Lister, D. <AU10000509>
分類標目 LCC:TS1975
分類標目 DC19:636.08/83
件名標目等 European Community countries. Livestock: Meat animals. Carcases. Evaluation
件名標目等 Meat inspection -- European Economic Community countries