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Water activity : theory and applications to food

edited by Louis B. Rockland, Larry R. Beuchat. -- M. Dekker, 1987. -- (IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists). <BB10000468>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0159522 588||W47 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0159522
請求記号 588||W47
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Water activity : theory and applications to food / edited by Louis B. Rockland, Larry R. Beuchat
出版・頒布事項 New York : M. Dekker , 1987
形態事項 xv, 404 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
国際標準図書番号 082477759X
書誌構造リンク IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists <BB10000460>//a
注記 Proceedings of the tenth basic symposium held in Dallas, Tex., June 13-14, 1986, sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA01252884
本文言語コード 英語
著者標目リンク Rockland, Louis B. <AU10000253>
著者標目リンク Beuchat, Larry R. <AU10000192>
著者標目リンク Institute of Food Technologists <AU00016495>
著者標目リンク International Union of Food Science and Technology <AU10000243>
分類標目 LCC:TX553.W3
分類標目 DC19:664
件名標目等 Food -- Water activity -- Congresses
件名標目等 Food -- Moisture -- Congresses