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Thermal processing and quality of foods : [proceedings of the concluding seminar held under the auspices of COST (European Cooperation in Scientific and Technical Research) on the thermal processing and quality of foods in Athens, 14-18 November 1983]

edited by P. Zeuthen ... [et al.]. -- Elsevier Applied Science, 1984. <BB10000415>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0174476 588.9||Th3 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0174476
請求記号 588.9||Th3
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Thermal processing and quality of foods : [proceedings of the concluding seminar held under the auspices of COST (European Cooperation in Scientific and Technical Research) on the thermal processing and quality of foods in Athens, 14-18 November 1983] / edited by P. Zeuthen ... [et al.]
出版・頒布事項 London : Elsevier Applied Science , c1984
形態事項 xxiv, 933 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0853342792
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA00878799
本文言語コード 英語
著者標目リンク Zeuthen, P. <AU10000191>
分類標目 LCC:TP371.2
分類標目 DC19:664/.028
件名標目等 Food. Effects of preservative thermal processing
件名標目等 Food -- Preservation
件名標目等 Food -- Thermal properties