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Concentration and drying of foods : the proceedings of the Kellogg Foundation Second International Food Research Symposium held at University College, Cork, Republic of Ireland between 16-18 September 1985

edited by Diarmuid MacCarthy. -- Elsevier Applied Science Publishers, 1986. <BB10002780>
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No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0158042 498.51||Ke33 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0158042
請求記号 498.51||Ke33
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Concentration and drying of foods : the proceedings of the Kellogg Foundation Second International Food Research Symposium held at University College, Cork, Republic of Ireland between 16-18 September 1985 / edited by Diarmuid MacCarthy
出版・頒布事項 London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers , 1986
形態事項 x, 303 p. : ill. ; 23 cm.
巻号情報
国際標準図書番号 0853344426
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA00690525
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Kellogg Foundation International Food Research Symposium <AU10002034> (2nd : 1985 : University College, Cork)
著者標目リンク MacCarthy, Diarmuid <AU10002035>
著者標目リンク W.K. Kellogg Foundation <AU10002036>
分類標目 LCC:TP371.5
分類標目 DC19:664/.0284
件名標目等 Food, Dried -- Congresses
件名標目等 Food -- Drying -- Congresses