東京農業大学 生物産業学部図書館

Food emulsions and foams : based on the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry at Leeds from 24th-26th March 1986

edited by Eric Dickinson. -- Royal Society of Chemistry, 1987. -- (Special publication / Royal Society of Chemistry ; 58). <BB10002852>
この書誌へのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0174780 498.53||F38 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0174780
請求記号 498.53||F38
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food emulsions and foams : based on the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry at Leeds from 24th-26th March 1986 / edited by Eric Dickinson
出版・頒布事項 London : Royal Society of Chemistry , c1987
形態事項 viii, 290 p. : ill. ; 22 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0851866263
書誌構造リンク Special publication / Royal Society of Chemistry <BB10001507> 58//a
注記 Includes bibliography
学情ID BA00595706
本文言語コード [言語名不明]
著者標目リンク Dickinson, Eric <AU10002051>
著者標目リンク Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group <AU10002101>
分類標目 LCC:TX553.C6
分類標目 DC19:641.1
件名標目等 Food. Constituents: Colloids
件名標目等 Food -- Colloid content