東京農業大学 生物産業学部図書館

Interactions of food components

edited by G.G. Birch and M.G. Lindley. -- Elsevier Applied Science Publishers, 1986. <BB10002745>
この書誌へのURL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻冊次等 所蔵館 配置場所 資料ID 請求記号 禁帯出区分 状態 返却期限日 予約件数
0001 生産図 集密一般洋書 0197443 489.5||I57 帯出可 整理済 0件
No. 0001
巻冊次等
所蔵館 生産図
配置場所 集密一般洋書
資料ID 0197443
請求記号 489.5||I57
禁帯出区分 帯出可
状態 整理済
返却期限日
予約件数 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Interactions of food components / edited by G.G. Birch and M.G. Lindley
出版・頒布事項 London ; New York : Elsevier Applied Science Publishers , 1986
形態事項 343 p. ; 23 cm
巻号情報
国際標準図書番号 0853343985
注記 "An industry university co-operation symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, Department of Food Technology, University of Reading, 2-4 April 1985"--P
注記 Bibliography: p
注記 Includes index
学情ID BA00557434
本文言語コード 英語
著者標目リンク Birch, G. G. (Gordon Gerard) <AU00015784>
著者標目リンク Lindley, M. G. <AU10002002>
著者標目リンク National College of Food Technology. Dept. of Food Technology <AU10002003>
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC19:664
件名標目等 Food -- Analysis -- Addresses, essays, lectures
件名標目等 Food industry and trade -- Addresses, essays, lectures