To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
新調理の科学 : 基礎から実践まで
高崎禎子, 小林理恵編著. -- 学文社, 2024. <BB20277497>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
新調理の科学 : 基礎から実践まで
高崎禎子, 小林理恵編著. -- 学文社, 2024. <BB20277497>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F一般第二
7648798
596||Ta52
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F一般第二
Material ID
7648798
Call No
596||Ta52
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
新調理の科学 : 基礎から実践まで / 高崎禎子, 小林理恵編著
シン チョウリ ノ カガク : キソ カラ ジッセン マデ
publication,distribution,etc.,area
東京 : 学文社 , 2024.4
physical description area
viii, 181p ; 26cm
Volume Information
international standard book number
9784762033124
variant titles
表紙タイトル:Science of cooking : from basics to practice
variant titles
異なりアクセスタイトル:調理の科学 : 新
チョウリ ノ カガク : シン
Abstract
調理の基礎から、実際に対象者を考えて食べ物を調製する力を身につけ実践できるようになるための環境や食文化の知識までを解説。新しい視点として、災害時の食についても取り入れる。管理栄養士国家試験ガイドラインに対応。
note
参考文献: 各章末
NCID
BD06432284
text language code
Japanese
author link
高崎, 禎子||タカサキ, サダコ <AU10057949>
author link
小林, 理恵||コバヤシ, リエ <AU10052542>
classification
Food. Cookery NDC9:596
classification
Food. Cookery NDC10:596
classification
Social affairs. Labor NDLC:EF27
subject headings
料理||リョウリ
subject headings
調理科学||チョウリ カガク
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
author
高崎, 禎子
小林, 理恵
classification
Food. Cookery NDC9:596
Food. Cookery NDC10:596
Social affairs. Labor NDLC:EF27
subject
料理
調理科学
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code