Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

豆腐入門

青山隆著. -- 改訂2版. -- 日本食糧新聞社, 2022. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20209100>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F小型第二 7602743 619.6||A58 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F小型第二
Material ID 7602743
Call No 619.6||A58
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 豆腐入門 / 青山隆著
トウフ ニュウモン
edition area 改訂2版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 2022.9
physical description area x, 223p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
international standard book number 9784889272826
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00031867>//a
Abstract 世界に広がる日本の豆腐(TOFU)。原料大豆から製造方法、品質管理、機械設備まで、豆腐製造の基本的知識や技術を図表や写真を使用してわかりやすく紹介する。豆腐の美味しいレシピ、 関連法規・団体なども掲載。
note 参考文献: p222-223
NCID BC17282812
text language code Japanese
author link 青山, 隆
アオヤマ, タカシ <>
classification Science and technology NDLC:PC61
classification Agricultural technology NDC10:619.6
classification Agricultural technology NDC9:619.6
subject headings 豆腐||トウフ
subject headings 豆腐||トウフ