To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
改訂第2版. -- ニュートンプレス, 2022. -- (ニュートン別冊)(Newtonムック). <BB20207472>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
改訂第2版. -- ニュートンプレス, 2022. -- (ニュートン別冊)(Newtonムック). <BB20207472>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F大型
1141489
498.51||N99
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F大型
Material ID
1141489
Call No
498.51||N99
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
カガクテキ ニ タダシイ ショクヒン ノ ダイヒャッカ : ショクザイ カラ チョウミリョウ、アンゼンセイ マデ、マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
edition area
改訂第2版
publication,distribution,etc.,area
東京 : ニュートンプレス , 2022.10
physical description area
175p : 挿図 ; 28cm
Volume Information
international standard book number
9784315526097
parent bibliography link
ニュートン別冊||ニュートン ベッサツ <BB00032373>//a
parent bibliography link
Newtonムック||Newton ムック <BB10067686>//a
variant titles
原タイトル:食品の科学知識
ショクヒン ノ カガク チシキ
variant titles
異なりアクセスタイトル:食品の大百科 : 科学的に正しい : 食材から調味料安全性まで毎日の食事に役立つ知識が満載
ショクヒン ノ ダイヒャッカ : カガクテキ ニ タダシイ : ショクザイ カラ チョウミリョウ アンゼンセイ マデ マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
Abstract
穀物・肉・魚・野菜といった食材から、飲み物とお菓子、調味料、食品に含まれる成分、食品と安全の問題、食品の栄養素まで、科学的に正しい「食」の知識を解説。新型コロナウイルスやウクライナ戦争の影響にも触れる。
note
ニュートン別冊『科学的に正しい食品の大百科』 (2020年刊) を改訂したもの
note
表紙に「ニュートンムック」の記述あり
NCID
BC1668340X
text language code
Japanese
author link
ニュートンプレス||ニュートン プレス <AU00042123>
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.51
classification
Children’s books. Special materials NDLC:Y94
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
subject headings
食品||ショクヒン
subject headings
食品||ショクヒン
subject headings
食品化学||ショクヒンカガク
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
ニュートン別冊
Newtonムック
author
ニュートンプレス
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.51
Children’s books. Special materials NDLC:Y94
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC10:498.5
subject
食品
食品
食品化学
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code