To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
缶詰入門
日本缶詰びん詰レトルト食品協会 [著]. -- 改訂4版. -- 日本食糧新聞社, 2020. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20086607>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
缶詰入門
日本缶詰びん詰レトルト食品協会 [著]. -- 改訂4版. -- 日本食糧新聞社, 2020. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20086607>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F小型第二
7562094
588.9||N71
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F小型第二
Material ID
7562094
Call No
588.9||N71
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
缶詰入門 / 日本缶詰びん詰レトルト食品協会 [著]
カンズメ ニュウモン
edition area
改訂4版
publication,distribution,etc.,area
東京 : 日本食糧新聞社 , 2020.8
physical description area
x, 196p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
international standard book number
9784889272734
parent bibliography link
食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00031867>//a
Abstract
缶・びん詰、レトルト食品に関する知識をまとめた入門書。産業史、製造法、製品特性、関連法規、流通・消費データ、主要製品のプロフィール等を紹介する。
note
参考資料: p195-196
NCID
BC03222787
text language code
Japanese
author link
日本缶詰びん詰レトルト食品協会||ニホン カンズメ ビンズメ レトルト ショクヒン キョウカイ <AU10058696>
classification
Food technology NDC8:588.9
classification
Food technology NDC9:588.93
classification
Food technology NDC10:588.93
subject headings
かん詰||カンズメ
subject headings
びん詰||ビンズメ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
食品知識ミニブックスシリーズ
author
日本缶詰びん詰レトルト食品協会
classification
Food technology NDC8:588.9
Food technology NDC9:588.93
Food technology NDC10:588.93
subject
かん詰
びん詰
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code