Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

食用油脂の基礎と劣化防止

中谷明浩著. -- 幸書房, 2020. <BB20068972>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 1092580 576.16||N43 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 1092580
Call No 576.16||N43
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食用油脂の基礎と劣化防止 / 中谷明浩著
ショクヨウ ユシ ノ キソ ト レッカ ボウシ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 幸書房 , 2020.7
physical description area ix, 123p ; 挿図 ; 21cm
Volume Information
international standard book number 9784782104460
Abstract 食用油脂を取り巻く環境と劣化防止技術の意義を述べた上で、食用油脂の基礎知識、劣化の基礎知識、劣化防止技術をシンプルにわかりやすく解説する。食用 油脂分野の注目すべき動向も紹介。
note 引用・参考文献: 章末
NCID BC01702271
text language code Japanese
relation bibliography link ER:食用油脂の基礎と劣化防止 <EB20105481>
author link 中谷, 明浩
ナカタニ, アキヒロ <>
classification Oils and fats NDC8:576.16
classification Oils and fats NDC9:576.16
classification Oils and fats NDC10:576.16
classification Science and technology NDLC:PA545
subject headings 食用油脂||ショクヨウユシ
subject headings 食用油脂||ショクヨウユシ