Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

アルコール熟成入門

北條正司, 能勢晶共著. -- 日本食糧新聞社, 2017. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20030221>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F小型第二 7499357 588.5||H81 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F小型第二
Material ID 7499357
Call No 588.5||H81
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area アルコール熟成入門 / 北條正司, 能勢晶共著
アルコール ジュクセイ ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 2017.7
physical description area ix, 186p ; 18cm
Volume Information
international standard book number 9784889272611
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00031867>//a
Abstract 「 単なるアルコール水溶液」と「酒」の違いは何か。酒の熟成現象に関する事象を解き明かす書。「酒と酒の熟成」を主題とし、水やエタノールについて化学の専門的 内容も含めて解説する。
note 引用文献: p177-182
NCID BB24109082
text language code Japanese
author link 北條, 正司(1952-)||ホウジョウ, マサシ <AU10034632>
author link 能勢, 晶
ノセ, アキラ <>
classification Food technology NDC8:588.5