To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
スパイス入門
山崎春栄著. -- 改訂4版. -- 日本食糧新聞社, 2017. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20059681>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
スパイス入門
山崎春栄著. -- 改訂4版. -- 日本食糧新聞社, 2017. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20059681>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F小型第二
7547454
588.7||Y48
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F小型第二
Material ID
7547454
Call No
588.7||Y48
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
スパイス入門 / 山崎春栄著
スパイス ニュウモン
edition area
改訂4版
publication,distribution,etc.,area
東京 : 日本食糧新聞社 , 2017.3
physical description area
ix, 239p ; 18cm
Volume Information
international standard book number
9784889272512
parent bibliography link
食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00031867>//a
Abstract
世界と日本におけるスパイスの歴史、定義、分類およ び特徴などを紹介。さらに、約60種類の単体・混合スパイスについて、原産地、別名、エピソード、製法、用途等を分かりやすく説明する。
note
参考文献: p238
NCID
BB23462822
text language code
Japanese
author link
山崎, 春栄||ヤマザキ, ハルエ <AU00024333>
classification
Food technology NDC8:588.7
classification
Food technology NDC9:588.7
subject headings
香辛料||コウシンリョウ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
食品知識ミニブックスシリーズ
author
山崎, 春栄
classification
Food technology NDC8:588.7
Food technology NDC9:588.7
subject
香辛料
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code