Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

最新ワイン学入門

山本博監修. -- 河出書房新社, 2016. <BB20018221>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 1011134 588.55||Y31 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 1011134
Call No 588.55||Y31
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 最新ワイン学入門 / 山本博監修
サイシン ワインガク ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 河出書房新社 , 2016.7
physical description area 344, 6p ; 19cm
Volume Information
international standard book number 9784309285818
Abstract ブドウ品種、産地、ヴィンテージ、 生産者、輸送法。そのどれが違ってもワインは別のものになる。多様で謎に満ちたワインの全貌を、スリリングに解き明かす。世界のワインの新動向をカバーした入門書 。
note 参考文献: 344p
NCID BB21949994
text language code Japanese
author link 山本, 博(1931-)||ヤマモト, ヒロシ <AU00019029>
classification Science and technology NDLC:PA416
classification Food technology NDC9:588.55
subject headings ワイン||ワイン