To OPAC
Login To MyOPAC
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Search List
New Acquisition Information
Lending Ranking
User Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
SearchAlert
InterLibrary Copy Request
InterLibrary Loan Request
≡
Bibliography Details
Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]
Back to List
砂糖入門
斎藤祥治, 内田豊, 佐野寿和共著. -- 改訂版. -- 日本食糧新聞社, 2016. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20018745>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
砂糖入門
斎藤祥治, 内田豊, 佐野寿和共著. -- 改訂版. -- 日本食糧新聞社, 2016. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB20018745>
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Details
The URL of this Bib:
HoldingsListing
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Holding Library
Holdings Location
Material ID
Call No
In-Lib Only
Status
Due Date
RSVN Num
0001
Okhotsk
1F小型第二
7469330
588.1||Sa25
帯出可
整理済
0items
No.
0001
Volumes
Holding Library
Okhotsk
Holdings Location
1F小型第二
Material ID
7469330
Call No
588.1||Sa25
In-Lib Only
帯出可
Status
整理済
Due Date
RSVN Num
0items
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
砂糖入門 / 斎藤祥治, 内田豊, 佐野寿和共著
サトウ ニュウモン
edition area
改訂版
publication,distribution,etc.,area
東京 : 日本食糧新聞社 , 2016.7
physical description area
185p ; 18cm
Volume Information
international standard book number
9784889272550
parent bibliography link
食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00031867>//a
Abstract
砂糖の歴史・原料・製造方法といった基礎知識から、国内外の砂糖需給や調理特性、砂糖を取り巻く法律や制度、さらには砂糖摂取と健康にい たるまで幅広く解説する。砂糖に関するFAQも収録。
note
文献あり
NCID
BB21943320
text language code
Japanese
author link
斎藤, 祥治
サイトウ, ショウジ <>
author link
内田, 豊
ウチダ, ユタカ <>
author link
佐野, 寿和
サノ, トシカズ <>
classification
Science and technology NDLC:PA531
classification
Food technology NDC9:588.1
subject headings
砂糖||サトウ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
食品知識ミニブックスシリーズ
classification
Science and technology NDLC:PA531
Food technology NDC9:588.1
subject
砂糖
Other Databases
CiNii Books
EJ・EBOOK(FULL TEXT)
NDL Search
カーリル
Amazon
Google Books
WEB STORE
Knowledge Worker
NII Bibliography Search
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Lending Request(borrow the actual book)
QR code