Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

タンパク質・アミノ酸の必要量 : WHO/FAO/UNU合同専門協議会報告

日本アミノ酸学会翻訳小委員会訳. -- 医歯薬出版, 2009. -- (WHOテクニカル・レポート・シリーズ ; 935). <BB10070398>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 2F一般 0824552 498.55||N71 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 2F一般
Material ID 0824552
Call No 498.55||N71
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area タンパク質・アミノ酸の必要量 : WHO/FAO/UNU合同専門協議会報告 / 日本アミノ酸学会翻訳小委員会訳
タンパクシツ アミノサン ノ ヒツヨウリョウ : WHO FAO UNU ゴウドウ センモン キョウギカイ ホウコク
publication,distribution,etc.,area 東京 : 医歯薬出版 , 2009.5
physical description area xiv, 208p ; 26cm
Volume Information
international standard book number 9784263705681
parent bibliography link WHOテクニカル・レポート・シリーズ||WHO テクニカル レポート シリーズ <BB10070397> 935//a
variant titles 原タイトル:Protein and amino acid requirements in human nutrition : report of a joint FAO/WHO/UNU expert consultation
Abstract WHO(世界保健機関)、FAO(国連食糧農業機関)、UNU(国連大学)の共同主催で2002年に開催された、ヒトのタンパク質とアミノ酸必要量に関する専門家協議会の公式記録。
note 文献: 各章末
note 索引: p204-208
NCID BA90322154
text language code Japanese
author link 日本アミノ酸学会翻訳小委員会
ニホン アミノサン ガッカイ ホンヤク ショウイインカイ <>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.55
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.55
subject headings 蛋白質||タンパクシツ
subject headings アミノ酸||アミノサン