Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

炭水化物の多面的利用技術の展開 : 糖質工学によるアプローチ

ニューフード・クリエーション技術研究組合編. -- 恒星社厚生閣, 2003. <BB10033583>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 0690154 588.1||N99 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 0690154
Call No 588.1||N99
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 炭水化物の多面的利用技術の展開 : 糖質工学によるアプローチ / ニューフード・クリエーション技術研究組合編
タンスイカブツ ノ タメンテキ リヨウ ギジュツ ノ テンカイ : トウシツ コウガク ニヨル アプローチ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 恒星社厚生閣 , 2003.11
physical description area viii, 212p, 図版1枚 ; 21cm
Volume Information
international standard book number 4769909934
NCID BA65026262
text language code Japanese
author link ニューフード・クリエーション技術研究組合
ニュー フード クリエーション ギジュツ ケンキュウ クミアイ <>
classification Food technology NDC8:588.1
classification Food technology NDC9:588.1
subject headings 炭水化物||タンスイカブツ