Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

646食品成分表

科学技術庁資源調査会編 ; ['94] - [2013][CD-ROM付]. -- 一橋出版, 1994. <BB10138130>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-2 of about 2

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 2011 Okhotsk 2F一般 7331749 498.51||H77||11 帯出可 整理済 0items
0002 [2013][CD-ROM付] Okhotsk 2F一般 7379368 498.51||H77||[13] 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes 2011
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 2F一般
Material ID 7331749
Call No 498.51||H77||11
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items
No. 0002
Volumes [2013][CD-ROM付]
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 2F一般
Material ID 7379368
Call No 498.51||H77||[13]
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 646食品成分表 / 科学技術庁資源調査会編
646 ショクヒン セイブンヒョウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 一橋出版 , 1994.2-
physical description area 冊 ; 26cm
Volume Information
volumes ['94]
international standard book number 4891964049
Volume Information
volumes '98
international standard book number 4891964049
Volume Information
volumes 2001
international standard book number 4834851036
Volume Information
volumes 2003
international standard book number 4834851036
Volume Information
volumes 2003 CD-ROM版
international standard book number 4834841057
Volume Information
volumes 2004[CD-ROM付]
international standard book number 4834841073
Volume Information
volumes 2005
international standard book number 4834851117
Volume Information
volumes 2005 [CD-ROM付]
international standard book number 483484109X
Volume Information
volumes 2006
international standard book number 4834851141
Volume Information
volumes 2006[CD-ROM付]
international standard book number 4834841138
Volume Information
volumes 2007
international standard book number 9784834851182
Volume Information
volumes 2007[CD-ROM付]
international standard book number 4834841154
Volume Information
volumes 2008
international standard book number 9784834851229
Volume Information
volumes 2008[CD-ROM付]
international standard book number 9784834841176
Volume Information
volumes 2009
international standard book number 9784834851243
Volume Information
volumes 2009[CD-ROM付]
international standard book number 9784834841190
Volume Information
volumes 2010
international standard book number 9784809074400
Volume Information
volumes 2010[CD-ROM付]
international standard book number 9784809062728
Volume Information
volumes 2011
international standard book number 9784809074707
Volume Information
volumes 2011[CD-ROM付]
international standard book number 9784809062902
Volume Information
volumes 2012
international standard book number 9784809075254
Volume Information
volumes 2012[CD-ROM付]
international standard book number 9784809062957
Volume Information
volumes [2013]
international standard book number 9784809075988
Volume Information
volumes [2013][CD-ROM付]
international standard book number 9784809063046
note 2001以降の編者: 646食品成分表編集委員会
note 2010以降の出版者: 東京法令出版
note ['94]は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note '98は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「五訂日本食品標準成分表 新規食品編」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
note 2001-: 科学技術庁資源調査会編「五訂日本食品標準成分表」「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
note 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編「五訂増補日本食品標準成分表」, 「五訂増補日本食品標準成分表脂肪酸成分表編」, 科学技術庁資源調査会編「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
note [2013]: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編「日本食品標準成分表2010」, 「五訂増補日本食品標準成分表脂肪酸成分表編」, 「日本食品標準成分表準拠 アミノ酸成分表2010」準拠
note 2003 CD-ROM版, 2004, 2005, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, [2013]: CD-ROM (1枚 ; 12cm) 栄養計算ソフト「フーズサポーター」付
note 2009: 一橋出版(ISBN:9784834851243), 東京法令出版(ISBN:9784809073830)あり
note [2013], [2013][CD-ROM付]: 2012.12.20発行(ジャケットの記述)により推定
note 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011[CD-ROM付], 2012[CD-ROM付]のISBNはジャケットによる
NCID BN12295563
text language code Japanese
author link 646食品成分表編集委員会
646 ショクヒン セイブンヒョウ ヘンシュウ イインカイ <>
author link 一橋出版||ヒトツバシ シュッパン <AU10015795>
author link 科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00012771>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification NDC7:498.53
classification Science and technology NDLC:PC25
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
subject headings 食品||ショクヒン
subject headings 食品 -- 便覧||ショクヒン -- ベンラン