title and statement of responsibility area
|
646食品成分表 / 科学技術庁資源調査会編 646 ショクヒン セイブンヒョウ
|
publication,distribution,etc.,area
|
東京 : 一橋出版 , 1994.2-
|
physical description area
|
冊 ; 26cm
|
Volume Information
|
volumes |
['94] |
international standard book number |
4891964049 |
|
Volume Information
|
volumes |
'98 |
international standard book number |
4891964049 |
|
Volume Information
|
volumes |
2001 |
international standard book number |
4834851036 |
|
Volume Information
|
volumes |
2003 |
international standard book number |
4834851036 |
|
Volume Information
|
volumes |
2003 CD-ROM版 |
international standard book number |
4834841057 |
|
Volume Information
|
volumes |
2004[CD-ROM付] |
international standard book number |
4834841073 |
|
Volume Information
|
volumes |
2005 |
international standard book number |
4834851117 |
|
Volume Information
|
volumes |
2005 [CD-ROM付] |
international standard book number |
483484109X |
|
Volume Information
|
volumes |
2006 |
international standard book number |
4834851141 |
|
Volume Information
|
volumes |
2006[CD-ROM付] |
international standard book number |
4834841138 |
|
Volume Information
|
volumes |
2007 |
international standard book number |
9784834851182 |
|
Volume Information
|
volumes |
2007[CD-ROM付] |
international standard book number |
4834841154 |
|
Volume Information
|
volumes |
2008 |
international standard book number |
9784834851229 |
|
Volume Information
|
volumes |
2008[CD-ROM付] |
international standard book number |
9784834841176 |
|
Volume Information
|
volumes |
2009 |
international standard book number |
9784834851243 |
|
Volume Information
|
volumes |
2009[CD-ROM付] |
international standard book number |
9784834841190 |
|
Volume Information
|
volumes |
2010 |
international standard book number |
9784809074400 |
|
Volume Information
|
volumes |
2010[CD-ROM付] |
international standard book number |
9784809062728 |
|
Volume Information
|
volumes |
2011 |
international standard book number |
9784809074707 |
|
Volume Information
|
volumes |
2011[CD-ROM付] |
international standard book number |
9784809062902 |
|
Volume Information
|
volumes |
2012 |
international standard book number |
9784809075254 |
|
Volume Information
|
volumes |
2012[CD-ROM付] |
international standard book number |
9784809062957 |
|
Volume Information
|
volumes |
[2013] |
international standard book number |
9784809075988 |
|
Volume Information
|
volumes |
[2013][CD-ROM付] |
international standard book number |
9784809063046 |
|
note
|
2001以降の編者: 646食品成分表編集委員会
|
note
|
2010以降の出版者: 東京法令出版
|
note
|
['94]は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
|
note
|
'98は科学技術庁資源調査会編「四訂日本食品標準成分表」,「五訂日本食品標準成分表 新規食品編」,「日本食品脂溶性成分表」,「日本食品食物繊維成分表」準拠
|
note
|
2001-: 科学技術庁資源調査会編「五訂日本食品標準成分表」「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
|
note
|
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編「五訂増補日本食品標準成分表」, 「五訂増補日本食品標準成分表脂肪酸成分表編」, 科学技術庁資源調査会編「改訂日本食品アミノ酸組成表」準拠
|
note
|
[2013]: 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編「日本食品標準成分表2010」, 「五訂増補日本食品標準成分表脂肪酸成分表編」, 「日本食品標準成分表準拠 アミノ酸成分表2010」準拠
|
note
|
2003 CD-ROM版, 2004, 2005, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, [2013]: CD-ROM (1枚 ; 12cm) 栄養計算ソフト「フーズサポーター」付
|
note
|
2009: 一橋出版(ISBN:9784834851243), 東京法令出版(ISBN:9784809073830)あり
|
note
|
[2013], [2013][CD-ROM付]: 2012.12.20発行(ジャケットの記述)により推定
|
note
|
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011[CD-ROM付], 2012[CD-ROM付]のISBNはジャケットによる
|
NCID
|
BN12295563
|
text language code
|
Japanese
|
author link
|
646食品成分表編集委員会 646 ショクヒン セイブンヒョウ ヘンシュウ イインカイ <>
|
author link
|
一橋出版||ヒトツバシ シュッパン <AU10015795>
|
author link
|
科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00012771>
|
classification
|
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
|
classification
|
NDC7:498.53
|
classification
|
Science and technology NDLC:PC25
|
classification
|
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
|
subject headings
|
食品||ショクヒン
|
subject headings
|
食品 -- 便覧||ショクヒン -- ベンラン
|