Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

日本ワイン北海道 = The new Hokkaido wine

鹿取みゆき著. -- 虹有社, 2016. <BB20016013>
The URL of this Bib:

HoldingsListing 1-1 of about 1

No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 1003660 588.55||Ka86 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 1003660
Call No 588.55||Ka86
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 日本ワイン北海道 = The new Hokkaido wine / 鹿取みゆき著
ニホン ワイン ホッカイドウ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 虹有社 , 2016.3
physical description area 131p : 挿図, 地図 ; 21cm
Volume Information
international standard book number 9784770900678
Abstract 日本ワインの味わいを決めているものは何か ? 地理、気候、地質、土壌、品種から、栽培方法や醸造方法、歴史まで、さまざまな視点からブドウ畑を取り巻く要素を 拾い集め、日本ワインの姿を捉える。
note 北海道のワイン造り(年表): p44
note 参考文献: p127-128
NCID BB21173551
text language code Japanese
author link 鹿取, みゆき||カトリ, ミユキ <AU10050262>
classification Food technology NDC8:588.55
subject headings ワイン -- 北海道||ワイン -- ホッカイドウ
subject headings ぶどう酒||ブドウシュ