Tokyo University of Agriculture[Okhotsk]

パスタ

枻出版社, 2016. -- (Food dictionary). <BB20017004>
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No. Volumes Holding Library Holdings Location Material ID Call No In-Lib Only Status Due Date RSVN Num
0001 Okhotsk 1F一般第二 7459182 596.3||P26 帯出可 整理済 0items
No. 0001
Volumes
Holding Library Okhotsk
Holdings Location 1F一般第二
Material ID 7459182
Call No 596.3||P26
In-Lib Only 帯出可
Status 整理済
Due Date
RSVN Num 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area パスタ
パスタ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 枻出版社 , 2016.3
physical description area 175p ; 21cm
Volume Information
international standard book number 9784777939923
parent bibliography link Food dictionary <BB20016091>//a
variant titles 標題紙タイトル:The basic of pasta
variant titles 標題紙タイトル:Sophistication and knowledge of food for gourmand. The pleasures of the table!!
Abstract パスタは、ちょっとしたテクニックで味が大 きく変わる。はじめてでもおいしくできるパスタ作りの手引きをはじめ、人気シェフ監修レシピ付きの名店探訪、手軽に作 れる自己流パスタのススメなどを収録する。
NCID BB21519066
text language code Japanese
classification Children’s books. Special materials NDLC:Y73
classification Food. Cookery NDC9:596.23
subject headings パスタ